Over [Rezolv]

Rezolv groeide in korte tijd uit tot een gewaardeerd en deskundig consultancy- en softwarebedrijf dat u een totaaloplossing aanbiedt. Daarbij staan uw behoeften, uw uitdagingen en de doelen die u wilt bereiken altijd centraal.


Hoe pakken wij dit aan?

Wij starten met te luisteren naar uw verhaal en uw uitdagingen. Dan volgt een grondige analyse van uw organisatie om de pijnpunten en nodige prioriteiten in kaart te brengen. Vervolgens tonen we u hoe we uw organisatie samen naar een hoger niveau tillen. Onze kracht zit in onze deskundigheid en ruime ervaring op het vlak van het uitwerken van oplossingen, maar bij ons stopt het niet bij dit advies. Wij combineren het met onze expertise om ook zelf softwareoplossingen op maat voor u te leveren. Ons ervaren team staat klaar om uw uitdagingen aan te pakken!


Waarom?

Wij geloven dat de ‘next version’ van uw organisatie bestaat en iedere organisatie het verdient zijn potentieel ten volle te benutten.

Hoe?

Dankzij onze actiegerichte oplossingen op basis van advies en software op maat, tillen we uw organisatie samen naar een hoger niveau.

Wat?

We analyseren uw huidige werking, geven advies over uw verbeterpunten en ontwikkelen samen met u de gepaste oplossingen.

[Geschiedenis] van Rezolv

Delivering solutions since 2017.

Rezolv werd opgericht in 2017 onder impuls van Robbie Eyckmans. De visie was duidelijk: oplossingen door advies op maat van de klanten en op maat van de eigen medewerkers.

Begin 2021 werd ook software als een oplossing aan de dienstverlening toegevoegd. Dit werd gerealiseerd door de overname van het Hasseltse softwarebedrijf Qustomized (ex-Digital Talents).

Vandaag bestaat het team van Rezolv uit 8 experts die u maatwerk leveren. Ze stuwen uw organisatie naar een hoger niveau.

Benieuwd wat wij voor u
[kunnen betekenen]

Op naar de betere versie van uw organisatie.
Vandaag nog!


Contact