Brexit is coming..

De Britse premier Theresa May heeft dinsdagmiddag het Lagerhuis de sleutels in handen gegeven om een harde Brexit zonder echtscheidingsakkoord met de Europese Unie helemaal uit te sluiten. May hoopt zo de toenemende rebellie binnen eigen rangen in de kiem te smoren.

Meer dan ooit lijken we echter af te stevenen op een chaotische Brexit waarvan vooral kmo’s het slachtoffer dreigen te worden.

Limburgse ondernemingen bereiden zich alvast voor middels deelname aan het Brexit-lab georganiseerd door Voka Limburg. Ook Rezolv draagt hieraan zijn steentje bij door het organiseren van de Sessie inzake Transport, die zal plaatsvinden op vrijdag 1 maart 2019. Verslag hiervan volgt later.

Rezolv brengt voor jouw onderneming het kostenplaatje van de Brexit in beeld, licht je contracten en IT-infrastructuur door, screent je bedrijfsmodel en conformiteit met import- en exportvereisten, analyseert eventuele subsidiëringsopportuniteiten, etc.  Blijf niet langer bij de pakken zitten: contacteer ons nu voor een intakegesprek en maak jouw bedrijf Brexitproof!

Download hier onze tips.