Rezolv Bedrijfsstrategie en supply chain expert

KMO of multinational, op ons kan je vertrouwen voor al je strategische en operationele vraagstukken! Want wij zijn ambitieuze strategen en supply chain experts. We spitten tot op het bot uit hoe je het best omgaat met de uitdagingen die op jouw weg komen.
En omdat we kunnen rekenen op een sterk team van experten, is geen uitdaging ons te groot. Daarbij houden we steeds vast aan vier kernwaarden: expertise, verbinding, maatwerk en communicatie.

Maak een afspraak
 • Ver doorgedreven expertise

  Onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Om steeds mee te zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen, volgen ze ook regelmatig interne en externe opleidingen.

 • Sterke verbinding

  Wij vormen de verbinding tussen alle partijen en elementen die van belang zijn in jouw vraagstuk. In complexe situaties zijn er vaak ook heel wat belanghebbende partijen. Wij gaan dan op zoek naar een evenwichtige balans tussen alles en iedereen, om zo tot de meest optimale oplossing voor jouw vraagstuk te komen. Die manier van werken resulteert bovendien in een langetermijnpartnership, sterke vertrouwensbanden en een uitgebreid netwerk.

 • Maatwerk

  Elke uitdaging vraagt zijn specifieke aanpak. Met het oog op meerwaarde en winst, is maatwerk dan ook de enige goede manier van werken. Wij vertrekken dus steeds vanuit jouw specifieke vraagstelling.

 • Communicatie

  Eerlijk en direct: zo hoort communicatie te zijn!
  Zowel naar de eigen medewerkers toe, als naar klanten. Dat werkt niet alleen aangenaam, maar resulteert ook in duurzame partnerships. Altijd professioneel, maar weliswaar in een familiale sfeer.

Rezolv Team

 • Robbie Eyckmans Founder & CEO

  Robbie is oprichter en CEO van Rezolv. Hij heeft een ruime, maar tegelijkertijd specifieke ervaring opgebouwd als verantwoordelijke en projectmanager bij verschillende organisaties binnen de expertisedomeinen van Rezolv. Robbie is gemotiveerd om klanten naar winst te leiden door zijn persoonlijke begeleiding van A tot Z, van advies naar project, tot oplevering!

 • Romina Scarpone Advisor

  Romina is adviseur bij Rezolv. Met haar uitvoerige kennis en expertise over het Europese besluitvormingsproces en de uitwerking daarvan op nationaal niveau, staat Romina steeds klaar met advies op maat. Conform de proactieve en hands-on werkwijze die Rezolv nastreeft, anticipeert Romina met het monitoren van zowel Europese, als nationale wet- en regelgeving op mogelijke implicaties op jouw business.