Project Oplossingen

Ondersteuning nodig om de opportuniteiten voor jouw onderneming op vlak van strategie en supply chain te grijpen of de bedreigingen af te weren? We rollen samen met jou de geschikte, projectmatige oplossing uit.

Maak een afspraak
 • Project sourcing

  Als je bijkomende projecten lanceert, kan het gebeuren dat je een tekort hebt aan gekwalificeerde experts. Ook indien er een acute nood is aan tijdelijke ondersteuning om de operationele werking binnen je bedrijf te garanderen, of indien je op zoek bent naar een zeer specifieke expertise binnen supply chain, transport en logistiek, kunnen wij tijdelijk jouw team versterken.

 • Projectmanagement

  Afhankelijk van de situatie kan het interessant zijn om te kiezen voor all-in projectmanagement in plaats van project sourcing. Wij ontfermen ons dan over jouw volledige project, van strategie, analyse en design, tot en met het operationele luik, uitvoerige rapporteringen en de oplevering. De analysefase van je project komt onder bepaalde voorwaarden in aanmerking voor subsidies via de kmo-portefeuille.

 • Extra

  Op zoek naar andere of meer specifieke diensten?
  Dankzij ons uitgebreid netwerk en onze partnerships kunnen wij je ook andere complementaire diensten aanbieden. Zo reiken we je dus altijd de beste oplossing aan!

 • KMO-portefeuille

  Voor een aantal van onze diensten met advies kan je gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Voor een samenvatting en voorbeelden klik hier.
  Voor de specifieke voorwaarden van deze subsidies kan je hier terecht.

 • Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak Maak een afspraak