Wat onze klanten over ons zeggen

Dankzij de ondersteuning van Rezolv kon het voorbereidingstraject van ons project tijdig afgerond worden. Meer doen dan wat de klant verwacht, dat is de sterkte van Rezolv.
Gemeente Leopoldsburg

Marleen Kauffmann - Schepen van cultuur, toerisme, wijkwerking, onderwijs en middenstand

Aviato werkt reeds geruime tijd succesvol samen met Rezolv. De projectmanagers van Rezolv beschikken over uitstekende professionele en interpersoonlijke capaciteiten. Ze hebben zich snel ingewerkt in de cultuur van de organisatie en dragen bij tot de succesvolle uitbouw van Aviato. We zijn dus verheugd betreffende onze samenwerking.
Aviato vzw

Simon De Maeseneer - General Manager

Rezolv verzorgt als partner van Aviato de opvolging en begeleiding van een aantal projecten rond het toeleiden van werkzoekenden naar de arbeidsopportuniteiten op de luchthaven aan de hand van selectie en opleiding op maat van de werkgever. Voka KvK Vlaams-Brabant is als werkgeversorganisatie stichtend partner van Aviato en erkent in deze rol Rezolv als een zeer betrouwbare partner die doelgericht, flexibel en kwalitatief werk oplevert.
Voka KvK Vlaams-Brabant

Peter Van Biesbroeck - Algemeen Directeur

Aviato VZW heeft een nieuwe start genomen met een veelheid van projecten en realisaties in tewerkstelling, training, communicatie. Rezolv is omwille van zijn relevante ervaring in projectmanagement, logistiek beheer en procesmanagement, uitgekozen om Aviato VZW te ondersteunen en het succes te helpen verzekeren. De consultants van Rezolv hebben een brede basis, een ruime inzetbaarheid, en vooral een positieve en resultaatgerichte attitude. Het is prettig werken met het Rezolv-team.
Brussels Airport Company

Jos Stroobants - Director Airport Community Affairs

Het is prettig samenwerken met Rezolv. We kunnen steeds rekenen op een professionele en no-nonsense aanpak met correcte en heldere communicatie over het verloop van de projecten, die dan ook tot onze tevredenheid opgeleverd worden.
POM Vlaams-Brabant

Steven Vols - Financieel Manager