Software

UW BEDRIJF DIGITAAL BEHEREN?
WIJ HEBBEN DÉ OPLOSSING

Odoo [alles-in-één] oplossing.Is uw bedrijf toe aan digitalisering?
Wilt u graag uw processen automatiseren om zo kosten en tijd te besparen?
Dan zijn wij dé partner naar wie u op zoek bent!


Uw partner in crime

Met Odoo bieden we een totaaloplossing voor al uw noden. Of u nu uw voorraadbeheer, sales of facturatie wilt digitaliseren, onze experten werken samen met u de beste flow uit.

En dit voor iedere organisatie die op zoek is naar een betere versie van zichzelf.

Unieke tool

Odoo is een softwarepakket dat veel functies biedt in de vorm van applicaties. Deze worden geactiveerd op basis van uw behoeften. Wij integreren de kassa, de webshop, verkoop, website, inkoop, voorraadbeheer, boekhouding en nog veel andere zakelijke toepassingen in één enkele softwareoplossing.

Kortom, al uw administratieve processen in één systeem.

Software op maat

Dit softwarepakket is makkelijk inzetbaar en zo te configureren om 100% aan uw behoeften te voldoen. Naast zijn grote aanpassingsvermogen, is het gebruiksvriendelijk en intuïtief.

Wij brengen al uw noden in kaart en zorgen voor een efficiënte en digitale oplossing op maat.

Voor alles [een App]CRM
CRM
Sales
Sales
Point of Sale
Point of Sale
Subscriptions
Subscriptions
Rental
Rental

Benieuwd naar meer?

Boek vrijblijvend een demo

Rezolv [actiegerichte] oplossingen.Advies op maat

Wij luisteren naar uw verhaal en uitdagingen. Hierna volgt een grondige analyse en brengen we de prioriteiten in kaart.

Inhouse expertise

Ons veelzijdig team van experten vertaalt het advies in een software-oplossing. Zij staan klaar om uw uitdagingen aan te pakken.

Support

Onze business analisten staan dag in dag uit klaar om u te ontzorgen.
Wij zetten onze klanten steeds centraal en bieden de nodige ondersteuning.

Onze [aanpak]


Consultancy

In de snel veranderende omgeving van vandaag is stilstaan geen optie. Blijven innoveren wordt een must, maar hoe begint u hier aan? Wij begrijpen dat dit een uitdagend proces kan zijn. Daarom willen wij u helpen om uw noden en huidige werking in kaart te brengen. Daarnaast bieden wij actiegericht advies over hoe en waar u kan verbeteren.

Elk bedrijf is uniek. Daarom vereist de weg naar meer efficiëntie en waarde ook een bijzondere aanpak. Onze expertise met optimalisatie van processen, digitalisering en voorraadbeheer, laat toe om de pijnpunten en obstakels in uw werking om te buigen naar concrete oplossingen op zowel korte als lange termijn.

Implementatie

Samen sprinten naar resultaat!

Na een volledige business analyse te maken van uw bedrijf, gaan we ons verdiepen in jullie bedrijfsprocessen. Zo kunnen we concluderen welke onderdelen verdieping nodig hebben, waar de aandachtspunten en risico's liggen en waar maatwerk nodig is.

Hierna kunnen we starten met de nodige implementaties van A tot Z.

Maatwerk

Elke onderneming is uniek. De kans dat een standaard softwarepakket 100% aan uw eisen voldoet, is dan ook klein. Om uw bedrijf optimaal te laten functioneren, kiest u dan ook best voor een softwareoplossing op maat. Zo hebt u de middelen binnen handbereik om als organisatie te blijven groeien en de continuïteit van uw bedrijf te ondersteunen.

Van een gepersonaliseerd CRM-systeem of een ERP-pakket met geïntegreerd maatwerk tot een efficiënte software voor uw voorraadbeheer of een eigen webapplicatie, voor Rezolv is geen uitdaging te groot. U vertelt ons waar het schoentje knelt en wij bouwen voor u gebruiksvriendelijke software op maat waarmee u meteen aan de slag kan.

Support

Onze business analisten staan dag in dag uit klaar om u te ontzorgen. Wij zetten onze klanten steeds centraal en bieden de nodige ondersteuning.

Boek vrijblijvend
[een demo]

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.
Wij gaan van start met een plan van aanpak voor al uw vragen en noden.


Contact