Strategisch Advies

Strategische en operationele uitdagingen, elk bedrijf - KMO of multinational - wordt er mee geconfronteerd. Uitdagingen waarop wij met onze expertise een passend antwoord willen bieden, want met een échte winnaarsmentaliteit, begeleiden en adviseren we jou graag.

Maak een afspraak
 • Supply chain audit

  Hoe gezond is jouw supply chain? Een regelmatige controle met volledig overzicht van je supply chain en de werking ervan is onontbeerlijk. Transport en logistiek behoren tot de grootste kosten voor een onderneming. Een doorgedreven audit is het startpunt om pijnpunten en de mogelijke optimalisaties in kaart te brengen. Vervolgens laat een actieplan toe om nog beter te presteren en de kosten onder controle te houden.

 • Juridisch advies

  We houden de vinger aan de pols bij beleidsproblematieken die een directe impact op jouw business kunnen hebben. Dat doen we gedurende het volledige besluitvormingsproces. Tussendoor houden we je op de hoogte met actueel juridisch advies, zodat je steeds mee bent met de meest recente ontwikkelingen.

 • Business impact analyse

  We monitoren niet alleen nauwgezet de wetgeving, die van belang is voor jouw business en supply chain. We maken ook een gedetailleerde business impact analyse, inclusief aanbevelingen met hoe je best anticipeert op de veranderende wetgeving. Zo blijf je het maximum uit je resultaten halen, met een betere winst tot gevolg!

  Een adviestraject voor monitoring van de wetgeving met een business impact analyse komt in aanmerking voor subsidies via de kmo-portefeuille.

  Enkele voorbeelden:

  • Brexit en de impact ervan op jouw onderneming en supply chain
  • innovaties in transport en mobiliteit zoals elektrisch rijden en zelfrijdende auto’s
  • milieu- en energiemaatregelen voor een duurzame en ecologische supply chain
  • verplichte transparantie in supply chain en logistiek
 • Financiering

  De financieringsmogelijkheden (funding) verschillen van project tot project. Denk maar aan cofinanciering en subsidies op Europees, federaal of regionaal niveau.
  Wij spitten niet alleen de mogelijkheden voor je uit, maar voeren ook een grondige analyse uit én maken de verplichte dossiers voor je op.

 • Analyse kostenbesparing

  Zowel in hoog- als laagconjunctuur worden er besparingsoperaties doorgevoerd. Dit kan gaan om periodieke evaluaties of structurele acties. Met onze expertise in strategie en supply chain brengen we op een gedetailleerde manier in kaart op welke elementen uw onderneming significante kosten kan besparen of de operationele marge kan verhogen.

 • KMO-portefeuille

  Voor een aantal van onze diensten met advies kan je gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Voor een samenvatting en voorbeelden klik hier.
  Voor de specifieke voorwaarden van deze subsidies kan je hier terecht.

 • Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak Maak een afspraak